Педагогически услуги, предлагани от УН

Днес господин Георги Христов, Председател на УС на УН към 163 ОУ, изпрати официално писмо до д-р Тодор Чобанов, Зам. Кмет на Столична община, с молба за становище относно правото на УН да предлага педагогически услуги на учениците в 163 ОУ.

Повод за изпратеното писмо е искането на Директор Катя Дойнова педагогическите услуги, предлагани от Настоятелството, да бъдат прекратени, като Директорът се мотивира със следното писмо на д-р Тодор Чобанов:

Ние от УН никога не сме давали под наем площи на училището, а организирахме извънкласни дейности като: курс по готварство, курс по начален английски език, уроци по музикални инструменти, лятна занималня за началните класове, занимания по спорт, в това число: тенис на корт, шахмат и лека атлетика. През тази учебна година подготвяхме да добавим и курс по приложна наука.

Последвала кореспонденция:

Писмо от Председателя на Синдиката на българските учители за подкрепа относно правото за предлагане на педагогически услуги от страна на Училищното настоятелство в 163 ОУ „Черноризец Храбър“

Писмо-отговор от Зам. Кмета на Столична община относно правото за предлагане на педагогически услуги от страна на Училищното настоятелство в 163 ОУ „Черноризец Храбър“

Решение №136 на Столичния общински съвет

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *