ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПРАЗНИК ЗА ХЕЛОУИН

Уважаеми родители, учители, ученици и настоятели,

По инициатива на Оля Стоянова и други родители предлагаме за разглеждане и обсъждане от Вас организирането на парти за Хелоуин в 163 ОУ. Празникът съвпада с чествания от 163 ОУ „Черноризец Храбър“ Ден на народните будители, тъй като 31.10.2014г. и 01.11.2014г. са неучебни дни, то и двата празника трябва да се честват на 30.10.2014.

Приканваме Ви да се включите в обсъждането на това предложение и да разгледате представените по-долу оферти:

Halloween – 200 Оферта

Очакваме Вашите мнения и предложения в коментари, на Фейсбук страницата и e-mailС

След като бе подложено на публично обсъждане, както и след разговор с г-жа Дойнова – директор на 163 ОУ „Черноризец Храбър“, празникът за Хелоуин не се проведе.

 

1 thought on “ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПРАЗНИК ЗА ХЕЛОУИН

  1. Ирина

    Личното ми мнение е, че по-добре би било в училище да се отбележи само Денят на будителите. Нямам абсолютно нищо против Хелоуин, вкъщи също го празнуваме, но мисля, че комбинирането на двете в един ден не е удачен вариант. При малките се получава пълно размиване и объркване, при големите Денят на будителите просто остава в сянка. Затова ми се струва, че особено след като празнуването не съвпада с реалната дата и на двете, по-уместно би било в у-ще да се чества Денят на будителите, а Хелоуин да си остане за другия ден по домовете. Само след по-малко от месец пак ще имат повод за обща веселба в училище 🙂 Разбира се, ако имате други впечатления или опит, нямам нищо против и да се съчетаят, само изказвам съображения според досегашните си наблюдения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *